Laserbehandelingen

Alle laserbehandelingen worden uitgevoerd door een externe persoon, hierin gespecialiseerd. Deze behandelingen zijn zeer specifiek en dienen “op maat” te gebeuren.

Om te weten welke behandeling voor u van toepassing is en wat de prijs hiervan zal zijn, dient u op afspraak langs te komen wanneer de laserdeskundige aanwezig is.

Een eerste intake-gesprek is steeds gratis en volledig vrijblijvend.

Definitieve Ontharing

Ontharingen met de laser onder medische controle: bewezen methode sinds meer dan 25 jaar !

Bovenlip / Kin / Wenkbrauwen / Oksels / Bikini / Benen / Rug / Borst / …

GRATIS en VRIJBLIJVENDE consultatie en prijsofferte !

Verwijderen “Couperose”

Vasculaire letsels (onschuldig, maar vaak storend) op neus, wangen, decolleté … worden snel en effectief verwijderd zonder de omliggende huidstructuren te beschadigen. Het uiteindelijke resultaat wordt 2 à 3 weken na de behandeling zichtbaar. Eenmaal de meeste roodheden verwijderd, zullen naargelang de persoon 1 à 2 nabehandelingen per jaar voldoende zijn om het bereikte resultaat te behouden.

Laserlift

Lifting en versteviging van de huid wordt bekomen door een precieze matrix van microspots die indringen tot in de dermis en deze daar stimuleren tot de vorming van nieuw collageen. De huid voelt steviger aan. Lijntjes en rimpels nemen in diepte af. De gelaatstrekken ogen zichtbaar jeugdiger.

Huidvernieuwing


Voor het verfijnen en vernieuwen van de huidtextuur. Extreem grove poriën, littekens door acné of overmatige blootstelling aan externe weersfactoren, onvoldoende geheelde littekens enz … Na één of meerdere behandelingen (al naargelang de ernst en het gewenste resultaat) voelt en oogt de huid gladder en frisser. De huidonregelmatigheden verminderen.

Verwijderen pigmentatievlekken

Donkere pigmentatievlekken nemen in intensiteit af. De teint en pigmentatie van de huid wordt hierbij zichtbaar geëgaliseerd. Opgelet: niet alle pigmentatie komt in aanmerking voor deze behandeling.