Gelaatsverzorgingen

Gelaatsverzorgingen voor Hem en Haar

Bij elke behandeling: huidanalyse en productadvies (wat, hoe, wanneer … te gebruiken) volgens uw keuze van merk en afgestemd op uw huidtype. Aarzel niet bijkomende informatie te vragen, wij staan steeds tot uw dienst.

Environ Discovery

77 € – 75 min

Ontdek Environ tijdens deze eerste gelaatsbehandeling. Na een complete en grondige huidanalyse wordt de huidconditie bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

Environ Intensive Collagen Boost

122 € – 110 min

Ultieme gelaatsbehandeling met onmiddellijk zichtbare resultaten die het indringen van de actieve ingrediënten verhoogt door middel van sonoforese en iontoforese. Er wordt aan elke zone en elke huidconditie aandacht besteed. Met alginaatmasker.

Environ Essential

 

79 € – 75 min

Essentiële behandeling met de unieke Ionzymer DF probe. Hierdoor dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in de huid. Aangepast aan elk huidtype.

Environ Focus

 

95 € – 90 min

Behandeling waarin de focus op twee belangrijke probleemzones wordt gelegd. Deze worden dan behandeld met de Ionzymer DF probe en aangepaste producten.

Environ Skin Renewal

110 € – 95 min

Deze intense behandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes, littekens en zonbeschadigde huid. De combinatie van peeling en vitaminen vernieuwt en verfrist de huid.

Environ Lunch Time

25 € – 55 €  15 min – 45 min

Korte maar intensieve behandeling die focust op een specifiek huidprobleem. De prijs wordt op voorhand bepaald, maar is afhankelijk van de kuur en/of zone. Voor een zichtbaar resultaat op korte termijn adviseren we deze behandeling in kuur.

(Indien in kuur: 10% korting per behandeling of 20% korting indien alle behandelingen in één keer worden betaald)

Environ Sensitive

85 € – 80 min

Deze rijkelijke gelaatsbehandeling verzacht en kalmeert de reactieve huid en herstelt de beschadigde hydrolipide film.

Environ Deep Cleansing

75 € – 80 min

Tijdens deze diep-reinigende behandeling worden onzuiverheden en comedonen verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en straalt.

Environ Vital

79 € – 75 min

Manuele gelaatsbehandeling (zonder apparaat) met vitamine A en antioxidanten die helpt bij het herstel van de celfuncties. Voor een ontspannen, zachte, jeugdige en stralende huid.

Environ Cool Peel System

86 € – 80 min

Peeling in kuur van 3 tot 6 behandelingen (meest aangewezen voor optimale resultaten) of als solo-behandeling. Ideaal voor rimpels, verslapping, puistjes, dikke en ruwe huid met open poriën of probleemhuiden, huidbeschadiging door de zon, pigmentvlekken en rosacea. De Cool Peel vernietigt bacteriën, verbetert de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder.

(Indien in kuur: 10% korting per behandeling of 20% korting indien alle behandelingen in één keer worden betaald)

Jeugdverzorging (tot 18 jaar)

65 € – 60 min

Reinigen, peeling en vapozone. Verwijderen van zwarte puntjes en onreinheden, hoogfrequentie-apparaat, toepassing reinigend en/of kalmeren masker en aangepaste verzorgingsproducten.

Japanse of klassieke gelaatsverzorging

80 € – 70 min

Relaxerende, hydraterende gelaatsbehandeling op maat van uw huidtype. Dieptereiniging, zachte peeling, aangepast serum en ontspannende massage met een Japanse toets. Een kalmeren masker en aangepaste verzorgingsproducten aan de behoeften van uw huid op dat moment

Met Alginaat Peel-off masker 86 €

Beauty Aromatique Behandeling

79 € – 75 min

Voor de genieters: een oase van geuren en een zee van relaxatie. Reiniging en peeling, massage met essentiële oliën en gepersonaliseerd masker met plantenextracten. Afwerking met aangepaste verzorgingsproducten volgens het huidtype.

Oogcontourverzorging

49 € – 35 min

Reiniging, peeling, ontspannende en drainerende massage, anti-rimpel cooling oogmasker en aanbrengen van verzorgingsproducten.

Geïntegreerd in een gelaatsbehandeling: 36 €

Guerlain Orchidee Imperial Prestige

215 € – 120 min

Gezichtsverzorging met een onmiddellijk en zichtbaar huidverjongend resultaat. In deze meest complete verzorging ontvangt u verschillende massages en 2 specifieke maskers. Een unieke en ultieme luxueuze ervaring van de eerste tot de laatste minuut !

Orchidee Imperial Interlude

145 € – 75 min

Gecomprimeerde versie van de Prestigeverzorging met een Orchidée Impérial crèmemasker. Uitsluitend mogelijk als onderhoud of tussen 2 Prestigeverzorgingen in.

Soins Expert Eclat

119 € – 60 min

Een verzorging “à la carte” om te herbronnen met de mythische gezichtsmassage van Guerlain.

Abeille Royale

139 € – 65 min

Expertverzorging voor een reine, gladde en stralende huid bevattende een manuele microdermabrasie, een kruidenstempelmassage en een manuele “Guerlainmassage” met een specifiek serum en masker.

 

Supplementen

 • Ijskristallen : 12 €
 • Verven wimpers : 16 €
 • Verven wenkbrauwen : 16 €
 • Verven wimpers en wenkbrauwen : 29 €

Onze favoriete merken

 • Environ
 • Shiseido
 • Guerlain 
 • Clinique 
 • LAB-series 
 • Estée lauder 
 • Dior 
 • Helena Rubinstein 
 • Chanel 
 • Biotherm