Wie zijn wij ?

Parfumerie Craeymeersch werd destijds opgericht door Eugeen en Mariette Craeymeersch.

Na het veel te vroege overlijden van Mariette, huwde Eugeen met Ginette Van Rentergem die de zaak meer dan 26 jaar succesvol verder zette.

Met behoud van de oude waarden – service, advies en kwaliteit – en het introduceren van een nieuwe wind met tal van nieuwe behandelingen en een no-nonsense cultuur (met een flinke dosis humor !!!!!), werd Parfumerie – schoonheidsinstituut Craeymeersch op 1 maart 2008 met veel goesting overgenomen door Nadine Mertens. De zaak bestond toen reeds meer dan 43 jaar !!!!

Sindsdien geven Nadine, samen met haar team elke dag het beste van zichzelf met een ruime keuze aan verschillende behandelingen en verzorgingen in het instituut EN met een degelijke, eerlijke en aan de wensen van de klant aangepaste uitleg in de winkel.

We staan ook bekend voor onze mooie verpakkingen, dus voor een cadeau om mee “uit te pakken” bent u hier zeker aan het juiste adres !!!!

Dat wij ons regelmatig bijscholen spreekt voor zich, want enkel zo kunnen we up to date blijven om u als klant te geven wat u verdient en zelf elke dag opnieuw dynamisch aan de slag gaan.

Onze resultaat en klantgerichte benadering dragen we hoog in het vaandel opdat u steeds met een goed gevoel naar buiten gaat.

En niettegenstaande we steeds ons uiterste best doen, zijn we ook maar mensen en maken we ook wel eens fouten. Het is leuk om complimenten te ontvangen (en die krijgen we gelukkig het meest), maar enkel door ons op onze tekorten, foutjes of vergetelheden te wijzen, kunnen we blijven groeien en verbeteren. Uw feedback (positief of negatief) is dus altijd meer dan welkom !!!!!

En dan nu even voorstellen:

Zaakvoerster

Nadine Mertens

In 1995 afgestudeerd aan het Sint Gertrudis Humaniora (nu Sint Getrudus College) te Wetteren richting economie – moderne talen.

In 1999 afgestudeerd als regentes (nu bachelor) haartooi – schoonheidszorgen aan de KLBO (nu Artevelde Hoge School) te Gent.

Van 1999 tot 2001: aan het werk als schoonheidsspecialiste in verschillende kuuroorden in het buitenland (Frankrijk en Tunesië) als GO Club Mediterannée.

Van 2001 tot 2005: opleidingsverantwoordelijke voor de firma AM’s te Brussel

Sinds 1 juli 2005: zelfstandig (eerste zaak te Avelgem die jammer genoeg diende te sluiten in 2010 wegens aanhoudende inbraken en ramkraken)

Sinds 1 maart 2008: zaakvoerster parfumerie-schoonheidsinstituut Craeymeersch te Deinze … mijn ware droomjob die ik graag nog jaaaaaren zou willen doen !!!!!

Schoonheidsspecialiste en all round medewerkster

Ellen Brouckaert

Schoonheidsspecialiste

Julie Devlieghere

leercontract

Margot Devolder

Laser behandelingen

Anouk Dupont

Permanente make-up

Claudine Delbaere

Dermo - esthetische behandelingen

Dr Griet Snick

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ALLE NIEUWS ? Like Us on